muutosmatka - Jaana Leino
 terapia-, avo- ja työnohjauspalvelut
asiantuntemuksella.

Perheterapia

Perheterapian avulla autetaan perheitä erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamaan perheen vuorovaikutuksessa tai perheenjäsenellä ilmenevää haastavaa tilannetta. Keskeistä on perheen jo koetellussa toiminnassa ja keskustelun sisällä ilmenevät voimavarat ja myönteiset mahdollisuudet.

Perheterapiaan osallistutaan samanaikaisesti joko koko perheen voimin tai osan perheenjäsenten kanssa. Tapaamisiin osallistuvien perheenjäsenten kokoonpanot voivat vaihdella. Yksittäisen perheenjäsenen kokemukset kytkeytyvät koko perheen tarinaan ilmeten jäsenten käyttäytymisessä ja heidän kokemissa merkityksissä.

Perheterapiaa voi saada Kelan tukemana kuntoutuspsykoterapiana ja vanhemmuuden ohjaamisena. Ota yhteyttä tai kysy lisää lomakkeella.

Perheterapia: 148 € / 90 min.
Muutokseen motivointi: 78 e / 45 min. / 1 - 5 tapaamista

perheterapia

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää

Lähetä viestisi, palaan asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muutosmatka - Jaana Leino
Pilliketie 15
91500 MUHOS

Y-tunnus: 25622383
Puh: +358409317212

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muutosmatka - Jaana Leino:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.