Päihde- ja riippuvuusterapia

Päihde- ja riippuvuusterapiasta hyötyy, kun sinun tai läheisesi haasteena elämässä on tai on ollut rahapelaaminen, alkoholin, lääkkeiden väärinkäyttö, huumausaineiden käyttö tai läheisriippuvuus. Päihde- ja riippuvuusterapiaa voidaan tehdä myös päihdehoidon tai korvaushoidon rinnalla sekä niiden jälkeen. Riippuen toipumisesi vaiheesta on työskentelymme ajatuksena edistää toipumista pohtien sitä kaikkea, mitä riippuvuus on koskenut elämässäsi, sinussa itsessäsi tai ihmissuhteissasi. Tätä kautta voit löytää enemmän itseäsi, ymmärrystä elämääsi, toimivia ajatusmalleja ja keinoja arjessa tapahtuviin haasteisiin.

Matkamme aikana elämäntarinasi uudistuu ja siihen vapautuu voimaa sellaisille asioille, tapahtumille ja tunteille, joita usein riippuvuuden vankina on kaivannut. Tarvittaessa luonnollisena osana terapiamatkaa huomioidaan riippuvuudelle ominaisia seikkoja, kuten retkahtaminen ja läheisten vointi. Tapaamistiheys ja -määrä sovitaan työskentelyn alussa.

Hyväksyvään kuunteluun, luottamukseen ja avoimuuteen perustuva asiakassuhde sekä terapiaan osallistuvien äänien ja kokemusten kuuleminen mahdollisuuksien tutkimiseksi ja löytämiseksi ovat tärkeä osa muutosmatka - Jaana Leinon psykoterapiatyön matkaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää päihde- ja riippuvuusterapioista.

Yksilöterapia: 74 € / 45 min.
Pari- ja perheterapia: 148 € / 90 min.
Muutokseen motivointi: 78 e / 45 min. / 1 - 5 tapaamista

perhe

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää

Lähetä viestisi, palaan asiaan mahdollisimman pian.