muutosmatka - Jaana Leino
 terapia-, avo- ja työnohjauspalvelut
asiantuntemuksella.

Avopalvelut 

muutosmatka - Jaana Leinon monipuolisia avopalveluita toteutetaan Muhokselta käsin. Kattavat avopalvelut muun muassa Oulun, Muhoksen, Tyrnävän, Kempeleen, Limingan, Iin, Pudasjärven ja Iin alueelle. Avopalvelut toteutetaan sinun ja tarvittaessa läheistesi henkisen hyvinvointisi tueksi ja avuksi joko kuntien, kuntayhtymien tai yritysten ostopalveluina sekä päihdetyötä myös yksityisesti. Avopalveluita voidaan myös yhdistää samanaikaisesti toteutettaviksi eri osasysteemien tai henkilöiden kanssa, jotka kuuluvat saamaan perheeseen. Lisäksi Jaana Leinolla on kokemusta ryhmämuotoisesta avopalveluiden toteuttamisesta.

Avopalveluiden muutosmatkassamme työskennellään luovasti perheterapeuttisin ja strukturaalisin keinoin tarvittaessa koko perhesysteemin kanssa. Sen ideana on yhteistyössä tapahtuva asiakkaan motivoituminen ja sitoutuminen henkilökohtaiseen ja tarvittaessa koko perheen yhteiseen muutosprosessiin, jota voidaan toteutettaa eri perheenjäsenten kokoonpanoilla tapahtuvissa keskusteluissa sekä perhe- ja/tai pohdintatehtävien muodossa. muutosmatkamme tapaamisia toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan kotona.

Kuntoutumisen ja toipumisen etenemistä arvioidaan sovituin välein asiakkaan ammattilais- ja läheisverkoston kanssa. Palvelut sisältävät sovittaessa kirjallisen yhteenvedon, kun sen ostajana on kunta tai kuntayhtymä.

Lue lisää ylläolevista palveluista ja ota minuun yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja