muutosmatka - Jaana Leino
 terapia-, avo- ja työnohjauspalvelut
asiantuntemuksella.

Työnohjaus

Työnne menestyksen takaa löytyy työyhteisönne ja sen vuorovaikutuksen toimivuus, jatkuva työn kehittäminen sekä työssä hyvinvointi, jota voidaan parantaa ja edistää joko työnohjauksena, prosessikonsultointina tai työyhteisön kehittämisjaksona.

Toteutan sitä yhdessä suunnitellen, arvostavasti keskustellen, dialogisia menetelmiä käyttäen, jatkuvasti arvioiden ja sovittua toteutusaikaa noudattaen. Mielestäni keskeistä on mahdollistaa kaikkien osallistuminen, joka motivoi ja edistää yksittäisen työntekijän sekä koko työyhteisön sitoutumista työnne tavoitteita kohti. Oppaanamme voimme pitää strategiaanne, lainsäädäntöä, eettisiä ohjeita, tutkimustietoa, suosituksia, hyviä käytäntöjä, kokemustanne ja koulutuspohjaanne. Yhdessä olemme enemmän!  

Työnohjauksen tavoitteena on kehittää työtä ja vaikuttaa arjen työhön sekä työhyvinvointiin. Työnohjauksia toteutetaan yksilö-, ryhmä-, työyhteisö- tai esimiestyönohjauksena. Toteutan laadukasta työnohjausta Oulussa ja laajalla alueella entisen Oulun läänin kunnissa, kuten Oulussa, Muhoksella, Tyrnävällä ja Utajärvellä.

Hinnasto:

  • Yksilötyönohjaus: 115 € / 60 min. + alv. 24 %
  • Ryhmätyönohjaus: 125 € / 45 min. + alv. 24 %
  • Esimiestyönohjaus: 125 € / 45 min. + alv. 24 %
  • Työyhteisötyönohjaus: 135 € / 45 min. + alv. 24 %
  • ja mahdolliset matkakulut + alv. 24 %.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!